Zaczynamy Mega Wyprzedaż! Otrzymasz losowo wybrany smak wina w wybranej opcji: butelka malowana lub w etykiecie z serii Polski Owoc. Promocja ograniczona do wyczerpania zapasów.
20,00 zł – 30,00 zł
Bursztynowe wino z dzikiej róży o słodkim karmelowym aromacie i w bogatej palecie smaku dzikiej róży, migdałów i czerwonego jabłka. Doskonałe do picia w pojedynkę oraz idealne do deserów. Top z naszych win!
99,00 zł
Wino owocowe, białe z agrestu odmiany Mucurines jest lekkie, rześkie i kwaskowe. Usta delikatne i krągłe, o świeżej kwasowości i długiej końcówce o delikatnym posmaku dojrzałego agrestu. Wino ma wspaniały zapach. Doskonale sprawdzi się jako aperitif. Podawać do sałatek, serów, grillowanych ryb, owoców morza, czy drobiu.
35,00 zł
Wino owocowe, białe z jabłoni z ekologicznych sadów Grzegorza Maryniowskiego, dojrzewających na Lubelszczyźnie. Jest lekkie, rześkie, usta delikatne i krągłe, zrównoważone o świeżej kwasowości i długiej końcówce. Wino ma wspaniały zapach. Doskonale sprawdzi się jako aperitif. Podawać do sałatek, serów, grillowanych ryb, owoców morza czy drobiu. Zachwyca wyglądem oraz delikatnym aromatem.
39,00 zł
Wino owocowe z agrestu odmiany Rodnik jest lekkie, kwaskowe i osobliwe poprzez macerację z kwiatami konopi Henola – Cannabis Sativa L z plantacji w gminie Łabiennik Górny. Usta delikatne i krągłe, o świeżej kwasowości i delikatnym posmaku dojrzałego agrestu z wyraźnym zapachem konopi. Wino ma oryginalny, osobliwy zapach. Doskonale sprawdzi się jako aperitif.
39,00 zł
Czerwone wino z czarnej porzeczki to esencja bogatego smaku i intensywnego armatu owoców wzmocnionego dwumiesięczną maceracją z wiórkami dębowymi, która nadaje dostojny charakter. Wykwitny, porzeczkowy zapach oraz wyraźna kwasowość zrównoważona naturalną słodyczą, wydobywamy dzięki solidnej koncetracji czarnej porzeczki. Wyczuwalny zapach beczki dębowej. Walory smakowe czyni to wino gratką dla koneserów.
35,00 zł
Wino owocowe, białe z agrestu odmiany Mucurines jest lekkie, rześkie i kwaskowe. Usta delikatne i krągłe, o świeżej kwasowości i długiej końcówce o delikatnym posmaku dojrzałego agrestu. Wino ma wspaniały zapach. Doskonale sprawdzi się jako aperitif. Podawać do sałatek, serów, grillowanych ryb, owoców morza, czy drobiu.
59,00 zł
Delikatne wino stołowe wykonane z ekologicznych owoców jabłoni ze starosadów hrabiego Adama Zamoyskiego zabierze Cię w degustacyjną podróż po urokliwej Zamojszczyźnie. Apetyczny winny jabłecznik o złocistym kolorze doskonale pasuje do niedzielnego obiadu czy na piknik. Delikatna kwasowość bez goryczki to propozycja dla miłośników łagodnych i aromatycznych win.
66,00 zł
Bursztynowe wino z dzikiej róży o karmelowym aromacie i w bogatej palecie smaku dzikiej róży, migdałów i czerwonego jabłka. Doskonałe do picia w pojedynkę oraz idealne do deserów.
59,00 zł
Złożone, wykwitne wino z jagody kamczackiej z orzeźwiającą, żywą kwasowością, charakteryzuje się landrynkowym zapachem i intensywnym jagodowym finiszem. Cierpka jagodowa nuta przeplatająca się z długim leśnym posmakiem to wybór dla osób preferujących klasyczne, czerwone wina. Podawaj do czerwonych mięs oraz dziczyzny.
99,00 zł
Złożone, czerwone wino z jagody kamczackiej i czarnej porzeczki to kupaż dwóch owoców dla uzyskania przyjemnej równowagi między ladrynkowym zapachem i wysoką kwasowością jagody kamczackiej, a słodyczą i subtelnością czarnej porzeczki. Połączone aromaty jagodowo-porzeczkowe tworzą niespotykaną aksamitną kompozycję. Doskonałe do czerwonych mięs, dziczyzny czy dań z grilla.
89,00 zł
Czerwone wino z czarnej porzeczki to esencja bogatego smaku i intensywnego armatu owoców. Wykwitny, porzeczkowy zapach oraz wyraźna kwasowość zrównoważona naturalną słodyczą, wydobywamy dzięki solidnej koncetracji czarnej porzeczki. Walory smakowe czyni to wino gratką dla koneserów.
66,00 zł
Rubinowe wino z czerwonej porzeczki odmiany Jonkers to połączenie naturalnej kwasowości i wyraźnej słodyczy soczystych, dojrzałych w słońcu czerwonych porzeczek. Świetne do spożycia w pojedynkę, jak również do dań z ryb i drobiu, przekąsek, deserów, a nawet jako baza do koktajli.
59,00 zł
Wino z białej i czerwonej porzeczki to kupaż win dwóch owoców dla osiągnięcia harmonii i synergii smaku dla wina różowego. Delikatne, a zarazem wyraziste, o zrównoważonej kwasowości, przeplatane długim, porzeczkowym aromatem to zwiastun oryginalnych doznań smakowych. Przyjemne dla wielbicieli win owocowych, jak również dla ciekawych nowości amatorów.
66,00 zł
Rubinowe wino z czerwonej porzeczki odmiany Jonkers to połączenie naturalnej kwasowości i wyraźnej słodyczy soczystych, dojrzałych w słońcu czerwonych porzeczek. Świetne do spożycia w pojedynkę, jak również do dań z ryb i drobiu, przekąsek, deserów, a nawet jako baza do koktajli.
35,00 zł
Pikantne wino różowe z agrestu odmiany Niesłuchowski o zrównoważonej, charakterystycznej kwasowości, nutą goryczki i nietuzikowym smaku agrestu zabierze Cię na łono polskiego lata. Sprawdzi się jako wino do potraw z drobiu czy do grillowanych serów.
35,00 zł
Delikatne wino stołowe wykonane z ekologicznych owoców jabłoni ze starosadów hrabiego Adama Zamoyskiego zabierze Cię w degustacyjną podróż po urokliwej Zamojszczyźnie. Apetyczny winny jabłecznik o złocistym kolorze doskonale pasuje do niedzielnego obiadu czy na piknik. Delikatna kwasowość bez goryczki to propozycja dla miłośników łagodnych i aromatycznych win.
39,00 zł
Wino z białej porzeczki podane schłodzone to propozycja dla miłośników osobliwych, owocowych smaków rodem z Polski. Lekkie i rześkie o delikatnej kwasowości z wyrazistym, długotrwałym posmakiem owocu białej porzeczki zaskoczy Cię swoim oryginalnym charakterem. Podawaj do sałatki, potraw z ryb czy drobiu.
35,00 zł
Wino z białej porzeczki z kwiatem czarnego bzu podane schłodzone zapewni Ci letnie orzeźwienie dzięki lekkiej kwasowości i długiemu, rześkiemu posmaku soczystej białej porzeczki. Kwiecisty zapach bzu przeniesie Twoje zmysły do bujnego, lipcowego lasu. Świetne jako aperitif.
35,00 zł
Dostęp do serwisu tylko dla osób pełnoletnich.