Pikantne wino różowe z agrestu odmiany Niesłuchowski o zrównoważonej, charakterystycznej kwasowości, nutą goryczki i nietuzikowym smaku agrestu zabierze Cię na łono polskiego lata. Sprawdzi się jako wino do potraw z drobiu czy do grillowanych serów.
35,00 zł
Wino z białej porzeczki podane schłodzone to propozycja dla miłośników osobliwych, owocowych smaków rodem z Polski. Lekkie i rześkie o delikatnej kwasowości z wyrazistym, długotrwałym posmakiem owocu białej porzeczki zaskoczy Cię swoim oryginalnym charakterem. Podawaj do sałatki, potraw z ryb czy drobiu.
35,00 zł
Wino z białej porzeczki podane schłodzone to propozycja dla miłośników osobliwych, owocowych smaków rodem z Polski. Lekkie i rześkie o delikatnej kwasowości z wyrazistym, długotrwałym posmakiem owocu białej porzeczki zaskoczy Cię swoim oryginalnym charakterem. Podawaj do sałatki, potraw z ryb czy drobiu.
59,00 zł
Wino z białej i czerwonej porzeczki to kupaż win dwóch owoców dla osiągnięcia harmonii i synergii smaku dla wina różowego. Delikatne, a zarazem wyraziste, o zrównoważonej kwasowości, przeplatane długim, porzeczkowym aromatem to zwiastun oryginalnych doznań smakowych. Przyjemne dla wielbicieli win owocowych, jak również dla ciekawych nowości amatorów.
66,00 zł
Wino z białej porzeczki z kwiatem czarnego bzu podane schłodzone zapewni Ci letnie orzeźwienie dzięki lekkiej kwasowości i długiemu, rześkiemu posmaku soczystej białej porzeczki. Kwiecisty zapach bzu przeniesie Twoje zmysły do bujnego, lipcowego lasu. Świetne jako aperitif.
35,00 zł
Czerwone wino z czarnej porzeczki to esencja bogatego smaku i intensywnego armatu owoców. Wykwitny, porzeczkowy zapach oraz wyraźna kwasowość zrównoważona naturalną słodyczą, wydobywamy dzięki solidnej koncetracji czarnej porzeczki. Walory smakowe czyni to wino gratką dla koneserów.
66,00 zł
Rubinowe wino z czerwonej porzeczki odmiany Jonkers to połączenie naturalnej kwasowości i wyraźnej słodyczy soczystych, dojrzałych w słońcu czerwonych porzeczek. Świetne do spożycia w pojedynkę, jak również do dań z ryb i drobiu, przekąsek, deserów, a nawet jako baza do koktajli.
35,00 zł
Rubinowe wino z czerwonej porzeczki odmiany Jonkers to połączenie naturalnej kwasowości i wyraźnej słodyczy soczystych, dojrzałych w słońcu czerwonych porzeczek. Świetne do spożycia w pojedynkę, jak również do dań z ryb i drobiu, przekąsek, deserów, a nawet jako baza do koktajli.
59,00 zł
Bursztynowe wino z dzikiej róży o karmelowym aromacie i w bogatej palecie smaku dzikiej róży, migdałów i czerwonego jabłka. Doskonałe do picia w pojedynkę oraz idealne do deserów.
59,00 zł
Delikatne wino stołowe wykonane z ekologicznych owoców jabłoni ze starosadów hrabiego Adama Zamoyskiego zabierze Cię w degustacyjną podróż po urokliwej Zamojszczyźnie. Apetyczny winny jabłecznik o złocistym kolorze doskonale pasuje do niedzielnego obiadu czy na piknik. Delikatna kwasowość bez goryczki to propozycja dla miłośników łagodnych i aromatycznych win.
39,00 zł
Złożone, wykwitne wino z jagody kamczackiej z orzeźwiającą, żywą kwasowością, charakteryzuje się landrynkowym zapachem i intensywnym jagodowym finiszem. Cierpka jagodowa nuta przeplatająca się z długim leśnym posmakiem to wybór dla osób preferujących klasyczne, czerwone wina. Podawaj do czerwonych mięs oraz dziczyzny.
99,00 zł
Złożone, czerwone wino z jagody kamczackiej i czarnej porzeczki to kupaż dwóch owoców dla uzyskania przyjemnej równowagi między ladrynkowym zapachem i wysoką kwasowością jagody kamczackiej, a słodyczą i subtelnością czarnej porzeczki. Połączone aromaty jagodowo-porzeczkowe tworzą niespotykaną aksamitną kompozycję. Doskonałe do czerwonych mięs, dziczyzny czy dań z grilla.
89,00 zł
Bursztynowe wino z dzikiej róży o miodowo-karmelowym aromacie i w bogatej palecie smaku dzikiej róży, migdałów i suszonych śliwek. Doskonałe do picia w pojedynkę oraz idealne do deserów.
99,00 zł