DiWine

Kurs Winiarski

Kurs winiarski dla każdego

Z naszego kursu dowiesz się jak stworzyć domowe polskie wino owocowe. Jest to kompletny kurs winiarski z praktyczną wiedzą. Nie jest to kurs sommelierski. Na rynku są kursy winiarskie, które dają wiedzę cząstkową. Ten kurs produkcji wina online to nowość i tak kompletnego kursu robienia wina nie było do tej pory na rynku. Jest to kurs robienia wina dla początkujących i kurs wiedzy o winie dla tych, którzy już robią swoje własne wina. Wiedza ekspercka którą zawarliśmy w naszym kursie produkcji wina przewyższa dostępne propozycje rynkowe.

Wartościowy i nie drogi

Jest to kurs winiarski w niespotykanej do tej pory cenie na rynku, która zaczyna sięw promocji już od 197 zł. Uznaliśmy, że warto promować wiedzę tworzenia smacznego domowego wina. Jesteśmy przekonani, że dobrego wina jest zawsze za mało i smaczne wina domowe zbudują segment win owocowych. Kurs wina, który przygotowaliśmy przeprowadzi Was sprawnie od owocu do kieliszka wina z Waszymi znajomymi.

Eksperci stworzyli kurs produkcji wina

Jest to kurs wina, w którym występują wysokiej klasy specjaliści i praktycy, a konsultacje będzie prowadził technolog marki DiWine i doktorant jednej z czołowych Uczelni – Vitalij Kolotylo. Marcin Bańcerowski to praktyk, winiarz i właściciel marki DiWine. Gościem specjalnym jest Tomasz Wojtkowski. To wysokiej klasy specjalista w temacie drożdży i procesów fermentacji, właściciel Centrum Fermentacji w Żyrardowie.

Kurs Wiedzy o winie – prosto, krok po kroku!

Wiedza  o produkcji wina jest przekazywana w sposób dostępny, a zawarte materiały dopełniają nasz kurs wiedzy o winie. Po tym kursie na pewno stworzysz smaczne wino, które zachwyci Twoją Rodzinę i znajomych. Unikniesz błędów, które często popełniają początkowi winiarze i będziesz cieszyć się smacznym winem opowiadając o tym, jak zostać winiarzem!
Czy masz skończone 18 lat?
Strona zawiera informacje na temat napojów alkoholowych przeznaczonych wyłącznie dla osób pełnoletnich.

Dostęp do serwisu tylko dla osób pełnoletnich.